Skip links

Park & Anlegg har kjøpt Rosendal Utemiljø

Share

Park & Anlegg ønsker å være en ledende totalentreprenør og er stadig i utvikling.

I segmentet Park/Utemiljø blir vi nå enda større, da vi har kjøpt firmaet Rosendal Utemiljø, og samtidig får vi derfor inn nye, dyktige medarbeidere som i fusjoneringen blir ansatt i Park & Anlegg. Park & Anlegg anser Rosendal Utemiljø som et veletablert utemiljø firma, som passer godt inn i våre verdier. De har holdt på med både nyanlegg og vedlikehold siden 2009.

Samtlige elleve ansatte i Rosendal Utemiljø, inkludert gründerne Magnus Roos og Trond Øivind Ådalen ble overført til Park & Anlegg ved signeringen.

Fusjoneringen ble gjennomført i april, og de ansatte kom over til oss 28. april, både prosjekt- og anleggsledere, anleggsgartnere og steinsettere. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med de og ta i bruk deres kompetanse – vi ønsker alle hjertelig velkommen på laget!