Skip links

3 nye lærlinger og alle jenter

Share

Denne uken signerte vi lærekontrakt med 3 nye lærlinger og det spesielle denne gangen, er at alle 3 er jenter!

Alle disse tre har vært en periode i utplassering hos oss og de har utmerket seg svært positivt.

Vi vil med dette gratulere (fra venstre) Aurora Eidsgaard, Evelyn Sofia Eliassen og Thea Sofie Johansen Bråthe men lærlingekontrakt i Park & Anlegg.

Det er tre virkelig flotte ungdommer vi tar i mot i juni.

Evelyn kommer i fra Torsnes og Aurora og Thea kommer i fra Borgenhaugen/Klavestadhaugen.

Evelyn og Aurora har lærlingekontrakt i anleggsgartnerfaget og Thea i anleggsmaskinførerfaget.

En artig fun fact er at Aurora faktisk har bursdag i dag og for å sitere så godt hun sa det: “Dette var bursdagspresangen sin å ta med seg ”

 

Noen ord fra jentene som begynner hos oss i juni :-)

Aurora:

Fortell litt om deg selv? Jeg er 21 år gammel og bor i Sarpsborg. På fritiden holder jeg på med hockey og har en stor interesse for biler. Jeg var tidligere fast bestemt på å bli feier og har vært lærling i feierfaget en stund, men har nå bestemt meg for å bli anleggsgartner.

Hvorfor valgte du bygg- og anlegg? Jeg har valgt denne bransjen fordi jeg liker fysiske jobber, og å være ute.

Hvorfor valgte du Park & Anlegg? Det var Terje, lærlingansvarlig i PA, som tok kontakt med meg i første omgang. Jeg har vært i utplassering hos dere og trivdes godt i utplasseringen, derfor ønsket jeg å komme tilbake hit som lærling.

 

Thea:

Fortell litt om deg selv? Jeg er 18 år gammel og bor på Klavestadhaugen. Jeg har alltid vært interessert i lastebiler og biler og har bestemt meg for å bli maskinfører.

Hvorfor valgte du bygg- og anlegg? Jeg ville egentlig tidligere bli blikkenslager, og har vært 5 mnd i utplassering i dette, men det var etterhvert noe jeg ikke følte jeg ville bli. Jeg tok derfor siste del av utplasseringen min hos Park & Anlegg. Jeg har alltid vært glad i å kjøre maskiner og er vokst opp med dette, det føltes derfor naturlig for meg å velge denne bransjen.

Hvorfor valgte du Park & Anlegg? Min far har tidligere vært ansatt her og derfor føltes det naturlig for meg. Dessuten vet jeg godt hvem mange som jobber her er.

 

Evelyn:

Fortell litt om deg selv? Jeg er 18 år gammel og bor i Fredrikstad. Jeg har alltid vært interessert i biler og har nå bestemt meg for å bli anleggsgartner.

Hvorfor valgte du bygg- og anlegg? Fordi jeg er glad i å bruke kroppen og ønsker derfor en fysisk jobb. Jeg har alltid vært interessert i maskiner og er oppvokst med dette, i tillegg har jeg alltid vært glad i fysisk arbeid.

Hvorfor valgte du Park & Anlegg? Jeg var først utplassert hos et annet anleggsgartnerfirma, men var ikke 100% fornøyd. Jeg hørte fra Aurora at hun var fornøyd med PA, jeg hørte også skryt fra andre som snakket godt om firmaet, og ønsket meg derfor hit.

For Park & Anlegg er det å ta i mot nye lærlinger noe av det viktigste vi kan gjøre for fremtiden. Å ha tilgang på nye dyktige fagarbeidere og ingeniører er en av våre viktigste strategiske prioriteringer .

Å gjøre bygg og anleggsbransjen attraktiv for unge og håpefulle talenter, er ekstremt viktig for oss og vi innser videre at vi må jobbe enda bedre med å gjøre bransjen attraktiv for også jenter.
Det er derfor ekstra hyggelig å kunne ønske 3 nye lærlinger velkommen og ikke minst er det gledelig at det er 3 jenter vi ønsker velkommen.

Vi jobber fortsatt med å ansette enda flere lærlinger fra sommeren av og de fagene vi søker lærling i er:

  • Vei og anleggs-faget
  • Anleggsgartner-faget
  • Anleggsmaskinfører-faget
  • Betong-faget
  • ADK-rørlegger faget
  • Anleggsgartner-faget

Har du rette bakgrunnen og interessen, send oss gjerne en søknad på stilling@park-anlegg.no.