Skip links

Park & Anlegg får være med på spennende studentprosjekt

Share

Vi i Park & Anlegg er veldig glad for kunne få være bidragsyter til et veldig spennende skoleprosjekt.
Da vi fikk spørsmål fra en gjeng unge fremadstormende ingeniørstudenter innenfor innovasjon og prosjektledelse om å være med å bidra med noen materialer til deres prosjekt, var vi ikke sene om å takke ja.
Prosjektet deres var å bygge en bro over Buerbekken (ved Børtevann) på bare tre timer.
Studentene jobbet fra mandag svært iherdig med planlegging og forberedende arbeider og i dag (torsdag) var den store dagen kommet. De hadde kun tre timer på seg på å bygge broa og det var en glad og stolt gjeng som kunne gå over brua godt innenfor tidsfristen.
Vi lot oss veldig imponere av innsatsen og samarbeidet i gruppa, og er veldig takknemlig for at vi fikk være en liten del av dette kule prosjektet.
bro