Skip links

Fokus på godt arbeidsmiljø

Share

Dyst – i hjertet av landbrukskommunen Ås

I forbindelse med Solon Eiendoms utvikling av innholdsrike familieboliger med spennende arkitektur i Ås utfører Park & Anlegg VVA, grunnarbeid for boliger og utomhusarbeid. 

Prosjektstyring og trivsel

Park & Anlegg, med prosjektleder Trym Bråthen Tangen i spissen, har fokus på et godt og trygt arbeidsmiljø hvor trivsel og samhold er viktig. Park & Anlegg har etablert seg på anleggsområdet med sin “prosjekt-cockpit” med panoramavinduer 0g 180 graders utsikt. I tillegg har de satt opp sin sosiale område med bålpanne, benker og bord som gjør det mulig å sosialisere selv om anbefalinger om avstand og smittevern følges.

Fire byggetrinn

Det skal bygges 137 eneboliger i rekker fordelt på fire byggetrinn. Det skal også etableres en P-kjeller for alle boligene med tilhørende trimrom, sykkelverksted, prepperom for ski og eget yogastudio.

VVA arbeidene på Grunnfjellsveien er allerede i gang og vi starter grunnarbeider på byggefelt høsten 2021.

Les mer på Dyst>>

Park_&_Anlegg_Prosjekt_Dyst_Trivsel_arbeidsplassen_7