Skip links

Nye miljøvennlige gravemaskiner

Share

Nye miljøvennlige gravemaskiner fra Volvo

Park & Anlegg investerer for fremtiden og fortsetter å oppgradere maskinparken til nye og mer miljøvennlige gravemaskiner. Vi er opptatt av å ha en effektiv og moderne maskinpark og har nylig gått til anskaffelse av to nye miljøvennlige 25 tonns gravemaskiner. Dette er moderne lavutslipps gravemaskiner av typen Volvo ECR235EL med den nyeste teknologi og funksjonalitet.

 

ECR235EL gravemaskin
Ny miljøvennlig motor fra Volvo
Fornøyde maskinførere
Fornøyde maskinførere

Allsidige og miljøvennlige maskiner

Dette er to allsidige korthekkmaskiner som passer for de aller fleste type oppdrag. Maskinene er utstyrt med de nyeste steg 5-motorene fra Volvo som kan kjøres på HVO diesel. Maskinene er utstyrt med automatisk motoravstengning som sparer miljøet for unødig tomgangskjøring. Dette bidrar også til og redusere både antall driftstimer som igjen har direkte effekt på serviceintervaller, dieselforbruk og unødvendige utslipp.

Maskinene er utstyrt med Topcon maskinstyringssystem levert av Norsecraft, prolec høydebegrenser samt rototil system fra Engcon.

Park & Anleggs allerede oppdaterte maskinpark blir med dette enda mer moderne – og miljøvennlig.

 

Volvo Gravemaskin
Ny Volvo ECR235EL
Topcon 3D og proloc
Velustyrte maskiner med bl.a maskinstyring og høydebegrensning