Skip links

Park & Anlegg fornyer sitt samarbeid med Sarpsborg 08

Share

Lars Erik Lunde, Simen Larssen, Thomas Andersen S08 og Lars-Erik Sundell
Lars Erik Lunde, Simen Larssen, Thomas Andersen S08 og Lars-Erik Sundell

Vi ønsker å være en synlig samarbeidspartner for Østfoldfotballens flaggskip.

Det er viktig for oss og hele regionen at vi har samlende klubber som skaper stolthet for by og region, slik som Sarpsborg 08.
Som aktiv Platinapartner vil vi bidra der mennesker møtes og muligheter skapes, – det skaper dynamikk og utvikling.

Graving og transport

Utvikler samarbeid

–  Til glede for ansatte, kunder og samarbeidspartnere utvikler vi våre samarbeid for 2021 iht. våre verdier sier Simen Larssen, innkjøpsleder og ansvarlig for sponsor & marked i Park & Anlegg.
– Vårt hovedfokus er de geografiske områdene med størst utvikling i Viken sør-øst; Moss/Rygge, Fredrikstad, Sarpsborg og Nordre Follo. Vi har stor prosjekt-kapasitet og ønsker å ta markedsandeler her innenfor våre tjenester og fagområder.

Sarpsborg 08 Sponsor
Park & Anlegg tribunen på Sarpsborg stadion

Sarpsborg 08 er svært fornøyde

Sarpsborg 08 er veldig fornøyde med at Park & Anlegg fortsetter sitt Platinapartnerskap, som en godt synlig lokal samarbeidspartner.

-Bedriften er blant de som har vært med aller lengst i klubbens historie. En slik platina-avtale har høy verdi for klubben, sier markedssjef Thomas Andersen i Sarpsborg 08.

Les mer om avtalen med Sarpsborg 08 her>>

Sponsoravtale Sarpsborg 08
Thomas Andersen S08, Simen Larssen, Lars Erik Lunde og Lars-Erik Sundell, park & Anlegg

Vi gratulerer Sarpsborg 08 med fornyet eliteseriekontrakt

Artikkel gjengitt med tillatelse av Sarpsborg Arbeiderblad og Petter Kalnes 09.12.20

2020-sesongen ble ikke som forventet for Sarpsborg 08. Likevel er det en usedvanlig god prestasjon i et helt usedvanlig rart fotballår som i kveld ble kronet med fornyet eliteseriekontrakt.

Og det er nettopp det – den fornyete kontrakten – alt egentlig handler om i dag. Den 29. seriekampen endte 0–0 for Mikael Stahres lag – og dermed kan Sarpsborg 08 forberede 2021-sesongen som den niende strake i eliteserien.
Det er en fenomenal prestasjon av en klubb som så dagens lys som et skjørt samarbeidsprosjekt i 2000.

Gjenganger i eliten

I løpet av de ti siste sesongene, siden Sarpsborg 08s debut i 2011, har kun Molde, Vålerenga, Rosenborg, Odd, Haugesund og Strømsgodset ti sesonger på rad i eliten. Sarpsborg 08 er et av i alt en håndfull andre klubber – Viking, Stabæk, Brann, Lillestrøm i tillegg til S08 – som har ni sesonger.

Sarpsborg 08s langsiktige målsetting om å være et av landets stabile eliteserielag, har dermed blitt en realitet. En formidabel prestasjon av en klubb som på mange måter ble stiftet for å være nest best i Østfold. Nå er ikke klubben bare overlegent best i det gamle fotballfylket ved svenskegrensen.
Klubben er rett og slett også en stabil gjenganger i eliteserien. Det er den sportslige siden. Jeg ikke engang nevnt den enorme jobben som er gjort administrativ, økonomisk og infrastrukturmessig der nede på Enenda det siste drøye tiåret.

Preget av de fem tapene

Sesongen 2020 kan ikke sammenlignes med noe annet i fotballhistorien. Serien kom ikke i gang før 16. juni og spilles helt til 22. desember. Koronapandemien har gitt ledere, trenere og spillere utfordringer de aldri trodde de skulle få.
Men for Sarpsborg 08s del har sesongen også vært helt spesiell resultatmessig. Faktisk er den så spesiell at det er bemerkelsesverdig at eliteseriekontrakten for 2021 er sikret i nest siste serierunde.
For Mikael Stahre startet sin karriere i norsk fotball med fem strake tap. Intet lag med en slik seriestart har noensinne klart å overleve.
Sarpsborg 08 har ikke greid å vinne flere enn to kamper på rad. Uvanlig, det også.
Og om ikke det var nok, har laget også gått fra serierunde 21 til 29 uten seier. Fem poeng på de ni kampene kunne fort vært helkrise. Heldigvis ble det ikke sånn. I stedet var det de poengene som ble redningen.

Andre krav

Øvre halvdel-tippete Sarpsborg 08 har ikke levert som forventet. Det er bare et faktum, og et faktum som ikke kan bortforklares med korona-situasjonen. 2020 har vært for dårlig – først og fremst offensivt. Å mene noe annet, er å drive med det en viss president mener man gjør i «Uniten»; fake news, altså.
Intervjuene etter Sandefjord-kampen var en bekreftelse på at de involverte på Stadion er enig i at året 2020 har vært for dårlig. Sportssjef Thomas Berntsen mer enn antydet at det blir andre krav til spillere og støtteapparat foran neste sesong. Det var godt å høre.
Men uansett: Det er en sterk prestasjon å overleve etter en startrekke på fem strake nederlag.
Og det er en fenomenal prestasjon i lokal fotballhistorisk sammenheng at samarbeidsklubben med den tøffe fødselen de første årene på 2000-tallet, neste år spiller i eliteserien for niende året på rad.

Akkurat det synes jeg faktisk er helt usedvanlig deilig!

Av nyhetsredaktør i Sarpsborg Arbeiderblad
Petter Kalnes

Se artikkel i SA her>>