Skip links

Vi gratulerer Sparta Sarpsborg med seier 4-0 i sesongåpningen

Share

Park & Anlegg er stolt støttespiller til Sparta Sarpsborg

Vi gratulerer Sparta Sarpsborg med seier 4-0 i sesongåpningen mot Grüner i helgens eliteserie i ishockey, i det som nå heter Fjordkraftligaen. Park & Anlegg fortsetter å støtte idrett og kultur, og vi er med Sparta videre som stolt Platinapartner.

Tidligere i høst ble det klart at klubbnavnet endres tilbake til Sparta Sarpsborg, og klubben fornyer logoen, der sirkelen i logoen symboliserer evighet, helhet, samhold og perfeksjon. Les mer om lørdagens seier her>>

Allerede på torsdag er det spennende nabooppgjør borte mot Stjernen, og vi ønsker laget med trenerteamet Sjur og Sten Gunnar i spissen masse lykke til!

Sponsor Sparta Sarpsborg
Park & Anlegg er en godt synlig Platinapartner for Sparta Sarpsborg