Skip links

Park & Anlegg har etablert vann og avløp for hyttefelt i Aremark

Share

Hytteeierne på Skodsberg hyttefelt kan glede seg til en ny hverdag med innlagt vann og avløp.

Her har Park & Anlegg lagt hovedledninger for vann og avløp til 55 hytter, der vi har gravd ca 5000 meter med grøfter mellom hyttene og montert 55 stk avløpspumpestasjoner.

  • Våre dyktige fagfolk innen Grunn, VMT og Sprenging har løst trykkavløps-oppdraget for hytteeierne i et meget godt samarbeid med oppdragsgiver som planlagt forteller vår anleggsleder Tore Vestby.
Sprengning, VMT og veibygging

For Aremark Kommune er det i prosjektet også utført arbeider med sprenging og VMT, og veibygging i en ny trase for vanntilførsel og avløp, som gir hyttefeltet den beste og mest bærekraftige løsningen påkoblet det kommunale nettet. Denne løsningen der man unngår private renseanlegg mm, er også i kommunens interesse for fremtidige inntekter fra hyttefolket, som er svært viktig for Aremark som er en av våre minste kommuner med 1500 innbyggere.

  • Arbeidene avsluttes i disse dager etter ca 6 mnd med god produksjon. Mange av våre ansatte i prosjektet er bosatte i Aremark, og har hatt kortreist prosjektarbeidsplass forteller Prosjektleder Hans Jørgen Eriksen.

Vi ser frem til enda flere oppdrag i naturskjønne Aremark Kommune, der vi er med på å skape varige verdier for både hyttefolket og kommunen

Hans Jørgen Eriksen – Prosjektleder

Prosjektleder Hans Jørgen Eriksen
Anleggsleder Tore Vestby