Skip links

God fremdrift på ny rundkjøring Kongeveien, Nordre Follo kommune

Share

Park & Anlegg har for tiden mange spennende oppdrag i Nordre Follo Kommune, tidligere Ski og Oppegård. Våre oppdrag spenner seg fra bolig- og næringsbygg til kommunaltekniske prosjekter.

 

Ny rundkjøring kongeveien på Sofiemyr.
Kongeveien rundkjøring på Sofiemyr, i nye Nordre Follo Kommune, har god fremdrift. Prosjektarbeidene startet i begynnelsen av mai, og oppdraget er for Kongeveien 49 AS, som er eid av Fremtind Forsikring. Byggeledelse gjøres av eiendomsutviklingsselskapet Malling & Co. Norconsult har prosjektert.

Vårt oppdrag går ut på å bygge en helt ny rundkjøring, ny kommunal adkomstvei, og ny VA. I tillegg har vi fått utomhus og parkeringsplassfornying med adkomstoptimalisering til forretningsbygg, med bl.a Coop Extra, Plantasjen, Kiwi og Biltema. Lokasjonen blir et nytt handelssentrum på Sofiemyr. Oppdraget er i str-orden 25 mill kr. Det er store planer for utviklingen av området utover dette.

Samarbeidet med byggherren er veldig bra, og vår PL Jan Inge er godt fornøyd med utførelse og ressurser så langt. Park & Anlegg har 12 mann i sving med 5 gravemaskiner. Transporten er en miks av egne og innleide lastebiler med stor bruk av henger.

Ansvarlig for geomatikk på prosjektet er ved Eiolf Røed, og det er utført mange og stedlig tilpassede beregninger, som har vært helt nødvendige å få til. Skryt til Eiolf :)

Lagsmøter holdes hver 14. dag, og her involveres og planlegges det godt for løsninger underveis. Prosjektarbeidene er hovedsakelig planlagt ferdige til jul.

 

Steinar, PL Jan Inge og Ronny.
Steinar og Ronny i aksjon på VA-grøft

Beredskapsøvelse i sammarbeid med Follo Brannvesen.

P&A har gjennomført en beredskapsøvelse på simulert sprengningsulykke i samarbeid med Follo Brannvesen. Partene er fornøyde med utbyttet av øvelsen og våre medarbeidere utviser høy og god relevant kompetanse.

Park & Anlegg Sikkerhetsvogn benyttes på prosjektet, og den har bl.a. hjertestarter og førstehjelpsutstyr, som kan gjøre livsavgjørende nytte i forbindelse med livreddende førstehjelp, der tidsaspektet alltid er kritisk.

Sikkerhetsvogn hms øvelse Follo
Oppsummering av beredskapsøvelsen med Follo Brannvesen
Follo Brannvesen
Follo Brannvesen
HMS øvelse follo
Beredskapsøvelse med Follo Brannvesen
HMS øvelse brannvesen
Follo Brannvesen