Skip links

Park & Anlegg med ISO godkjenning innen kvalitet og miljø.

Share

Artikkelutdrag fra Sarpsborg Arbeiderblad SA.no 2. juni av Terje Andersen

Flott artikkel i Sarpsborg Arbeiderblad angående vår nylige ISO 9001 godkjenning. Kjell A. Leinum, Sigbjørn Rød og Espen Aarum har vært blant bidragsyterne.

Med ISO 9001 godkjenningen i boks kan Park & Anlegg trolig kjempe om enda flere kontrakter.

-Vi merker mer og mer at stadig flere opplever trygghet i det å velge en leverandør med ISO-sertifikat. I mange anbud er krav om kvalitets- og miljøstyring en del av tildelingskriteriene, opplyser daglig leder Lars-Erik Sundell til Sarpsborg Arbeiderblad.

Park & Anlegg opplever at det kreves mer og mer av bedrifter som kjemper om å vinne kontrakter. Pris som tildelingskriteria er fortsatt viktig, men vi ser at fokuset på kvalitet og miljø bli mer og mer fremtredende.

ISO 9001 Godkjenning

Vi merker at flere opplever trygghet i det å velge en leverandør med ISO-sertifikat. I mange anbud er krav om kvalitets- og miljøstyring en del av tildelingskriteriene.
Lars-Erik Sundell

Park & Anlegg_ISO 9001 Godkjenning SA.no
Park & Anlegg_ISO 9001 KIWA

Strengere byggherrekrav
Sertifiseringen innebærer forsterket fokus på alle våre prosedyrer innen effektiv produksjon for våre kunder, med tanke på at kvalitet og miljø alltid skal være ivaretatt i henhold til nye og strengere byggherrekrav.

Det var i fjor som anleggbedriften startet på prosessen med få sin ISO 9001 Kvalitet og 14001 Miljø sertifisering. Med utgangspunkt i egne kjerneverdier som trygg, stolt og nytenkende. Men ifølge Lars-Erik Sundell begynte arbeidet med å bygge opp utvikle styringssystemet allerede for over ti år siden. Han viser til at Park & Anlegg i alle år har forholdt seg til disse ISO-kravene i sin drift.

Drive forbedringer hele tiden
Motivasjonen for å jobbe fram sertifikatet henger også sammen med nytten av å få eksterne aktører til kontrollere virksomheten og bli pushet til å drive forbedringer videre. Park & Anlegg knyttet seg til revisjonsfirmaet Kiwa.

Daglig leder Lars-Erik Sundell er ikke i tvil om at alle ledd i organisasjonen vil ha stor verdi av prosessen som har pågått i nesten ett år. Ganske mange av de ansatte har underveis på ulike måter vært delaktig.

– Sertifiseringen har gitt oss en ekstra boost til å ha søkelyset på målene våre. Samtidig er dette en pådriver for kontinuerlig forbedring, slår daglig leder fast.

Les mer på SA.no