Skip links

Nytt sykkelhotell overlevert til Fredrikstad Kommune

Share

Overlevering av to nye sykkelhotell med miljøet i fokus

Vi har overlevert enda et nytt vellykket sykkelhotell-prosjekt med miljøet i fokus, denne gang for våre venner i Fredrikstad Kommune. Overleveringen til byggherren skjedde 2. april med vår Prosjektleder Jon Olsson og vår Anleggsleder Frank Webjørnsen i spissen. Sykkelhotellene ligger på Ørebekk og på Kråkerøy bak Shell-stasjonen.

Sykkelhotell

Modulbasert lukket sykkelhotell

Vi har installert et modulbasert lukket sykkelhotell i stål, og på utsiden er det bygget et system for bysykler som snart utplasseres. I tillegg har vi opparbeidet og asfaltert en helt ny bilparkering i tilknytning til sykkelhotellet. På denne måten er helheten ivaretatt, der man kan parkere bilen, eller egen sykkel, og ta buss eller bysykkel videre mot Fredrikstad sentrum, og buss videre mot Oslo, Hvaler mm. Vi er stolte over de flotte sykkelhotellene, og det gode samarbeidet med byggherrens representanter, samt ikke minst utførelsen fra våre kompetente medarbeidere. På overleveringen deltok representanter fra byggherre Fredrikstad Kommune, byggeledelse fra WSP og Park & Anlegg.