Skip links

Grunnarbeidene på Sjøhagen Brygge i Moss er i gang

Share

Vi er godt i gang med grunnarbeidene på boligprosjektet Sjøhagen Brygge i Moss

Både sprenging og grunnarbeid er godt i gang på det spennende boligprosjektet, Sjøhagen Brygge i Moss, som vi i Park & Anlegg har på oppdrag for Asker Entreprenør. Prosjektleder, Jon Olsson, forteller at prosjektet har fått en fantastisk mottagelse og at første byggetrinn allerede er utsolgt. Sjøhagen Brygge ligger praktfullt til ved sjøkanten på Kambo, nord for Moss. Prosjektet som består av både leiligheter og rekkehus er vestvendt med sjøutsikt og egen bryggepromenade. Det er kort vei til både buss og tog, og et svært attraktivt område med kort pendlervei til Oslo og de andre byene i søndre Viken.

Vår skytebas Henrik er godt i gang med boring og skyting av fjell.

700 boliger fordelt på leiligheter og rekkehus

Prosjektet består av både leilighetsbygg og rekkehus. Anleggsleder, Arne Einar, forteller om god fremdrift og godt samarbeid med utbygger. Totalt skal det bli 700 boliger fordelt over flere byggetrinn. Park & Anlegg er TUE på grunnarbeid, VMT og utemiljø på Sjøhagen Brygge. Prosjektet startet i februar 2020 og vil foregå i ulike faser fremover.

Byggetrinn en som Park & Anlegg er i gang med er planlagt ferdig til 1. september 2021.

Mer info om prosjektet:
https://www.byggfakta.no/sterke-farger-pa-sjohagen-brygge-pa-kambo-153925/nyhet.html
http://sjohagenbrygge.no/