Skip links

Tre lærlinger har bestått fagprøve denne uken.

Share

Denne uken har Park & Anlegg AS fått tre nye fagarbeidere, tre fagprøver ble gjennomført med glans, og to av dem besto med karakteren meget godt bestått! Vi gratulerer alle tre; Martin Lerche Nilsen, Emil Sandaker og Bernhard Krathe Steve. 

Begivenheten ble feiret med gaver og kaker, vel fortjent etter en hektisk uke.
– Det er moro å få følge dere og se alt dere får til på de årene dere er lærlinger. Vi er utrolig stolte av dere.

Vi ønsker Martin Lerche Nilsen lykke til videre med nye utfordringer, han flytter etter ferien til Hedmark. Vi ønsker Emil Sandaker og Bernhard Krathe Steve velkommen som fagarbeidere, de blir med på PA-teamet videre!

Sensor Thomas Jørgensen, Martin Lerche Nilsen og sensor Lars Erik Eriksen etter endt fagprøve.