Skip links

Park & Anlegg AS har Grunn- og utomhusarbeidene på Kaffefabrikken Vestby.

Share

Kaffefabrikken Vestby er et stort prosjekt som AF har for Johs. Johansson, og der Park & Anlegg AS utfører prosjektarbeid i tidsperioden mars 2018 og planlagt ferdigstilt nov 2019.


Om prosjektet:
Afgruppen bygger nytt og fremtidsrettet kaffeforedlingsanlegg i Vestby kommune i Akershus. Det nye anlegget er på 9 450 m2 med tilhørende utomhusanlegg. Park & Anlegg AS har Grunn- og utomhusarbeidene på Kaffefabrikken Vestby. Kaffefabrikken Vestby er et stort prosjekt som AF har for Johs. Johansson, og der Park & Anlegg AS utfører prosjektarbeid i tidsperioden mars 2018 og planlagt ferdigstilt nov 2019. Ambisjonen er at dette skal bli Europas mest effektive kaffefabrikk, og Europas første klimanøytrale kaffefabrikk.

Joh. Johannson Kaffes enestående posisjon både i dagligvaremarkedet, på storhusholdning og i servicehandelen, er et resultat av flere faktorer. For det første bidrar de rundt 120 medarbeiderne i selskapet til at produktene som leveres, er av meget høy kvalitet. For det andre har en årelang satsing på råvarer av ypperste klasse, gitt uttelling i form av brukere som setter pris på gode kaffeopplevelser, og for det tredje har selskapet gjennom nær 150 år bygget opp en enestående kompetanse på det å behandle råvaren kaffe på beste måte.
Det bidrar til at Joh. Johannson Kaffe i dag produserer 1/3 av all kaffe som drikkes i Norge.

 

Dronebilde fra anlegget.
Modell bilde. Kilde: brick.no
Maskiner og utstyr i full sving.