Skip links

Park & Anlegg AS presenterte sitt sikkerhetsarbeid for Gjensidige

Share

Park & Anlegg AS presenterte sitt sikkerhetsarbeid på Gjensidige Forsikrings nasjonale salgssamling på sjøredningssentralen i Horten.

Park & Anlegg AS takket ydmykt ja på forespørselen fra Gjensidige Forsikring om presentasjon av vårt HMS- og sikkerhetsarbeid i anleggsbransjen.

Sigbjørn, Lars Erik og Simen gjennomførte presentasjoner over fire dager, der vi vektla betydningen av god HMSoppfølging og bruk av moderne utstyr, systemer og virkemidler, for å få nødvendig fokus og oppmerksomhet fra UE, partnere, leverandører og egne medarbeidere. Gjensidige hadde bedt oss spesielt om å presentere Sikkerhetsvognen som virkemiddel, så den ble demonstrert og gått gjennom med utstyr innen førstehjelp og hjertestarter og SJA-fasiliteter, og forklart hvorfor vi har gjennomført dette tiltaket som vegdirektoratet har karakterisert som banebrytende og nytenkende sikkerhetsarbeid i global sammenheng.

Vi fikk svært god respons blant Gjensidiges medarbeidere, og takker for at vi fikk komme og spre vårt sikkerhetsbudskap som er svært viktig for oss å formidle. Vi er også glade for at Gjensidige er en av våre totalt 45 sikkerhetspartnere i Park & Anlegg AS.

 

 

Sikkerhetsarbeid_Gjensodige_Sidebilde_2

Join the Discussion