Skip links

Fagdag Park & Anlegg AS 2015

Share

 

FAGDAG torsdag 23. april 2015

Læring   –   Motivasjon   –   Teambuilding

Dagen var fylt opp med faglige aktiviteter, grillmat, demonstrasjoner og konkurranser i samarbeid med utvalgte partnere, leverandører og UE.

Hovedtemaene:  Fagdagen var delt i tre:
Vei og geoteknikk Kundearrangement
Kommunaltekniske anlegg Skolearrangement
Sikkerhet og Ytre miljø Arrangement for våre ansatte
Utemiljø

“Tusen takk for en veldig hyggelig fagdag, jeg setter stor pris på at jeg fikk være med og delta. Det var en vel gjennomført dag, som krever jobb og planlegging, men det ble 100 %. Veldig fint å se at skoleungdom og unge blir prioritert og blir bedt inn slik at de får et inntrykk av arbeidslivet. Så for dere som fremstår som en solid, velorganisert og ryddig bedrift så blir det positive og langsiktige resultater for dere. Og ikke minst for de ansatte. Takk igjen for en hyggelig dag.”   Vennlig hilsen Morten Holter Selger