Skip links

Park & Anlegg bygger 5 km motorvei gjennom Nord-Europas største fuglereservat mellom Lillestrøm og Fetsund

Share

Park & Anleggs største prosjekt er vei og bru-prosjektet Rv22 mellom Lillestrøm og Fetsund

Dette omfattende prosjektet til ca 500 mill kr er vårt største prosjekt til nå, og fremdriften og gjennomføringen går bra, takket være god planlegging og dyktige medarbeidere både hos oss, UE og på Byggherresiden i SVV.

Prosjektet omfatter arbeid innenfor alle våre 9 markedssegmenter så vi får tatt hele vår fagkompetanse i bruk. Ved siden av selve motorveien, er det gang og sykkelvei, grønne murer, betong- stål og tre-bruer, samt amfibiekulverter, støyskjerming, nedsprenging av stort fjellmassiv, omfattende utomhusarbeider med mye mer.

Les mer i vedlagte artikler:

Anleggsmagasinet september 2014

 

Join the Discussion