Skip links

Betongskatepark i Kolbotn sentrum for Oppegård Kommune

Share

Park & Anlegg AS er hovedentreprenør på kommunalteknisk anlegg betongskatepark for Oppegård kommune, midt i Kolbotn sentrum.
Arbeidene foregår på en ”øy” midt i sentrum, og blir et påkostet og flott anlegg som garantert vil bli svært populært blant brukerne, når parken åpner høsten 2014. Skateparken vil få avanserte skatebaner, inklusive bowl, samt en klatrevegg, og med et bygg som skal romme blant annet wc med mer.
Arbeidene består i masseutskifting, grunnarbeider, VA, støpearbeider, støyskjerming, klatrevegg og teknisk bygg med sanitære forhold. Prosjektet startet 20. mai 2014, med behørig mediedekning av trefellingen av Kolbotns kjente og kjære 25 meter høye julegran gjennom mange år.

Bilde fra oppstart
Bilde fra åpningen.

Join the Discussion